Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bodrumda Yangın - Bodrum Cirkan Da Yangin Korkuttu Bodrum Haber, Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik ve otluk alanda yangın çıktı.

Bodrumda Yangın - Bodrum Cirkan Da Yangin Korkuttu Bodrum Haber, Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik ve otluk alanda yangın çıktı.. Marmaris'in ardından bodrum'un güvercinlik bölgesindeki ormanlık alanda da yangın çıktı. Bodrum'un dereköy mahallesindeki otluk ve makilik alanda, dün saat 20.30 sıralarında, henüz bilinmeyen nedenle yangın başladı. Bodrum ilçesinde, makilik ve otluk arazide çıkan yangın erken müdahale ile söndürüldü. 112 acil sağlık ekipleri de herhangi bir olumsuzluk yaşanmasına karşı bölgede hazır bekledi. Dün 10:23 sağanak ve dolu yüzünden bazı ev ve iş yerlerini su bastı.

Muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Bölgeye muğla orman bölge müdürlüğü ile büyükşehir belediyesi yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Kimyasal üretim fabrikası ve kereste imalathanelerinin yakınında çıkan ve iş. Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor. Muğla'nın bodrum ilçesinde otellere yakın bir noktada çıkan yangın otelleri tehdit edecek boyuta.

Son Dakika Bodrum Da Korkutan Yangin Ahaber Son Dakika Video Izle
Son Dakika Bodrum Da Korkutan Yangin Ahaber Son Dakika Video Izle from iaahbr.tmgrup.com.tr
Kimyasal üretim fabrikası ve kereste imalathanelerinin yakınında çıkan ve iş. 1 hektarlık alanın zarar gördüğü yangınla ilgili inceleme başladı. Muğla'nın bodrum ilçesinde, turistik tesislere sıçrayan yangında 15 kişi yaralandı. Muğla'nın bodrum ilçesinde otellere yakın bir noktada çıkan yangın otelleri tehdit edecek boyuta. İhbar üzerine bölgeye gelen muğla büyükşehir belediyesi bodrum i̇tfaiye grup amirliği ekipleri ile bodrum orman i̇şletme şefliğine bağlı arazözler, rüzgarın da etkisiyle yayılan alevlere müdahale etti. Dün 10:23 sağanak ve dolu yüzünden bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Orman bölge müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın, orman ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan ve iş yerlerine doğru yayılan yangın, itfaiye ve vatandaşların yoğun çabası sonucu söndürüldü.edinilen bilgiye göre, konacık.

Bodrum ilçesinde, makilik ve otluk arazide çıkan yangın erken müdahale ile söndürüldü. Yangının yakınında akaryakıt istasyonu olduğu öğrenilirken, ekipler söndürme çalışmalarını yoğun. 14 mayıs 2017, 15:19 aa Yangın hızla büyürken, aydın'ın didim. Muğla'nın bodrum ilçesinde, makilik ve otluk arazide çıkan yangın erken müdahale ile söndürüldü. Dereköy mahallesi hayıtözü mevkisinde makilik alanda yangın çıktı. Bodrum'un güvercinlik bölgesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Bölgeye muğla orman bölge müdürlüğü ile büyükşehir belediyesi yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Kimyasal üretim fabrikası ve kereste imalathanelerinin yakınında çıkan ve iş. Dumanlar, bodrum'un her köşesinden görüldü. Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın, orman ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Patlama sesleri panik yarattı muğla'nın bodrum ilçesinde bir giyim mağazasında çıkan ve klima dış ünitesinin büyük bir gürültüyle patladığı yangın, korku ve paniğe sebep oldu.

Muğla'nın bodrum ilçesinde otellere yakın bir noktada çıkan yangın otelleri tehdit edecek boyuta. Muğla'da marmaris'teki yangının ardından bodrum'da da yangın çıktı. Bodrum'un güvercinlik bölgesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangında, 10 hektarlık alanın zarar gördüğü belirtildi. Muğla'nın bodrum ilçesinde, turistik tesislere sıçrayan yangında 15 kişi yaralandı.

0jyni9nucehckm
0jyni9nucehckm from i4.hurimg.com
Yangında, 10 hektarlık alanın zarar gördüğü belirtildi. Yangında, 10 hektarlık alanın zarar gördüğü belirtildi. Bodrum'un dereköy mahallesindeki otluk ve makilik alanda, dün saat 20.30 sıralarında, henüz bilinmeyen nedenle yangın başladı. Bodrum'da 13 yıl önce çıkan yangında yanan ağaçların yerine dikilen. Dumanlar, bodrum'un her köşesinden görüldü. Kimyasal üretim fabrikası ve kereste imalathanelerinin yakınında çıkan ve iş. 1 hektarlık alanın zarar gördüğü yangınla ilgili inceleme başladı. Muğla'nın bodrum ilçesinde, turistik tesislere sıçrayan yangında 15 kişi yaralandı.

Bölgeye muğla orman bölge müdürlüğü ile büyükşehir belediyesi yangın söndürme ekipleri sevk edildi.

Kimyasal üretim fabrikası ve kereste imalathanelerinin yakınında çıkan ve iş. Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor. Muğla'nın bodrum ilçesinde, makilik ve otluk arazide çıkan yangın erken müdahale ile söndürüldü. Yangında, 10 hektarlık alanın zarar gördüğü belirtildi. Muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. 14 mayıs 2017, 15:19 aa Muğla'da marmaris'teki yangının ardından bodrum'da da yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde otellere yakın bir noktada çıkan yangın otelleri tehdit edecek boyuta. Yangında, 10 hektarlık alanın zarar gördüğü belirtildi. Haber merkezi 14 mayıs 2017, 15:17 son güncelleme: Bölgeden korkunç görüntüler gelirken, yangın daha önceki yangında yanan bir alana yapılan 5 yıldızlı lüks otele sıçradı. Yangında 10 hektar makilik alan zarar gördü. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik ve otluk alanda yangın çıktı.

Kontrol altına alınan yangında bir depo, personelin kaldığı baraka ve. Bodrum'un dereköy mahallesindeki otluk ve makilik alanda, dün saat 20.30 sıralarında, henüz bilinmeyen nedenle yangın başladı. Dereköy mahallesi hayıtözü mevkisinde makilik alanda yangın çıktı. Muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Türkiye'yi saran yangın bodrum'da lüks turistlik otele sıçradı!

Bodrum Da Korkutan Yanginlar Kontrol Altina Alindi Son Dakika Haberleri
Bodrum Da Korkutan Yanginlar Kontrol Altina Alindi Son Dakika Haberleri from i.sozcu.com.tr
Bodrum'un dereköy mahallesindeki otluk ve makilik alanda, dün saat 20.30 sıralarında, henüz bilinmeyen. Titanic deluxe bodrum'da yangın sebebi ile şu anda tahliye ediliyor! Kimyasal üretim fabrikası ve kereste imalathanelerinin yakınında çıkan ve iş. Rüzgarın etkisiyle büyüyen alevler, 4 saatte kontrol altına alındı. Alevler, bodrum yarımadası'nın birçok yerinden görüldü. Yangın hızla büyürken, aydın'ın didim. 14 mayıs 2017, 15:19 aa Bölgedeki işyerlerine de yaklaşan alevleri söndürmek için vatandaşlar da yoğun uğraş verdi.

Bodrum'da yangın bir iş yerinde çıkan ve bitişikteki oteli de etkileyen yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik ve otluk alanda yangın çıktı. Yangının yakınında akaryakıt istasyonu olduğu öğrenilirken, ekipler söndürme çalışmalarını yoğun. Yangın ihbarı alan bodrum i̇tfaiye grup amirliği ekipleri yangına farklı noktalardan müdahale etti. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın, orman ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangında 10 hektar makilik alan zarar gördü. Muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Bölgedeki işyerlerine de yaklaşan alevleri söndürmek için vatandaşlar da yoğun uğraş verdi. Bodrum'un güvercinlik bölgesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Dün 10:23 sağanak ve dolu yüzünden bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Kimyasal üretim fabrikası ve kereste imalathanelerinin yakınında çıkan ve iş yerlerine metreler kala kontrol altına alınan yangında faciadan dönüldü. Bodrum'un dereköy mahallesindeki otluk ve makilik alanda, dün saat 20.30 sıralarında, henüz bilinmeyen. Muğla'da marmaris'teki yangının ardından bodrum'da da yangın çıktı. Türkiye'yi saran yangın bodrum'da lüks turistlik otele sıçradı!